Comida internacional, cambios en el hábito alimentario chileno

By: Mandiola Errázuriz, Bárbara TeresitaContributor(s): Del Piano, Roberto [profesor guía]Language: es Publication details: Santiago : Universidad del Desarrollo. Facultad de Diseño, 2011Description: 133 p. : il.col 1 disco compactoSubject(s): DISEÑO | CULTURA | GLOBALIZACION | ALIMENTOS | 1401S
List(s) this item appears in: Tesis Diseño SCL
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Memoria / Tesis S Las Condes
Colección Abierta
MTM DIS M271c 2010 /1 (Browse shelf(Opens below)) Available SM003696
Cd Rom S Resb
Colección Reserva
CDR CD DIS 40345 /2 (Browse shelf(Opens below)) Available SC003489
Total holds: 0

Tesis presentada para optar al título profesional de Diseñador de Ambientes y Objetos

There are no comments on this title.

to post a comment.